Is it possible to maximise grid size to window width/height

Is it possible to maximise grid size to window width/height

Postby wasyleque » Tue Apr 05, 2016 10:47 pm

Hello,

Like in subject i need to maximise grid size to fit window size. I`m maximising window on window init.
Is it possible somehow ?

best regards
Wasyleque
wasyleque
 
Posts: 6
Joined: Wed Mar 02, 2016 12:19 am

Re: Is it possible to maximise grid size to window width/hei

Postby wasyleque » Tue Apr 05, 2016 11:09 pm

Ok, i figured it out :)

First I must maximise window,
next i get Grid Class -> Get Property ( Object Name: MyWindow, Variable: MyWidth) -> Properties: Width
next i get Grid Class -> Get Property ( Object Name: MyWindow, Variable: MyHeight) -> Properties: Height
next i set Grid Class -> Set Property ( Object name: MyGrid, Variable: MyWIdth) -> Properties: Width
next i set Grid Class -> Set Property ( Object name: MyGrid, Variable: MyHeight) -> Properties: Height

Maybe it will be helpful for somebody
best regards
Wasyleque
wasyleque
 
Posts: 6
Joined: Wed Mar 02, 2016 12:19 am

Re: Is it possible to maximise grid size to window width/hei

Postby Mahmoud Fayed » Thu Jul 06, 2017 5:34 pm

Hello Wasyleque

Ok, i figured it out :)


Keep up the good work :D

Greetings,
Mahmoud
Mahmoud Fayed
Site Admin
 
Posts: 642
Joined: Tue Apr 23, 2013 4:50 am


Return to Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron